فروشگاه لوازم آشپزخانه صنعتی

فروشگاه لوازم آشپزخانه صنعتی

آشپزخانه صنعتی

آشپزخانه صنعتی این کلمه از دو بخش آشپزخانه و صنعتی تشکیل شده است که قسمت اول آن در کاربرد معمول محل پخت و پز و قسمت دوم آن تاثیری در نوع کاربرد قسمت اول تاثیری ندارد فقط مقیاس اسن محل پخت و پز را افزایش می دهد.
این مکان در بسیاری از مشاغل اعم از رستوران ها، فست فود ها، هتل ها، سازمان ها، دانشگاه ها، مراکز بزرگ دولتی و… وجود دارد.
آشپزخانه صنعتی در یک شهر از اهمیت بالایی برخوردار است.
تجهیزات آشپزخانه صنعتی شامل تچهیزات پخت و پز، فرکامبی، سروغذا، تجهیزات آماده سازی،

تجهیزات سرمایشی، ماشین آلات و ابزارآلات نظافتی می شود.

ابزار های مورد نیاز برای احداث آشپزخانه صنعتی

از ابزار آلات پخت وپز می توان به فر پیتزا پز، دم کن برنج، تابه گردان، کباب پز، گریل سنگی، اجاق گاز، هود مرکزی، دیگ خورشت پزی و… اشاره کرد؛ که نیاز مبرهن محل های پخت و پز یزرگ است

تجهیزات سرو کردن غذا

ترولی(هر تعداد طبقه بسته به نیاز محل کار)، کانتر گرم سلف سرویس، کانتر سرد سلف سرویس، شف اینگ دیش(مدل های مورد نیاز بر اساس تولید مثل مدل سوپی، برنجی و…)، انواع بن ماری(از جمله بن ماری رومیزی)و…

ابزار های مورد نیاز آماده سازی غذا

وان مخصوص خیس کردن برنج، وان شستشو و آبکشی سبزی، میزهای کار مورد نیاز(اعم از طبقه دار، با صفخه پلی اتیلن، برنج پاک کنیو…)، پاتیل خیساندن برنج،تانکگ شستشو، آبچکان و …

دستگاه های سرمایشی

یخچال فریزر، آب سرد کن، یخ ساز و …

ماشین آلات

همبرگر زن(دستی یا اتوماتیک)، سیخ گیر کباب، مخلوط کن، غذا ساز، سبزی خرد کن، چرخ گوشت، همزن، اره استخوان بر، میکسر و …

وسایل نظافتی

سیخ شوی، ماشین ظرفشویی، تی و جارو، پولیشر و …

دیدگاهی بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *